Behandlinger

Book en tid


BehandlingerMake-up


Dag Make-up (30 min.)
149,-

Aften Make-up (60 min.)
299,-

Brude make-up (90 min.)
Inklusiv prøve make-up i klinikken
549,-

YONKA


YonKa Boost (30 min.)
En YonKa frugtsyre Ansigtsbehandling, varighed 30min. med fokus på effekten fra frugtsyren. Behandlingen kan bookes alene, men er skabt som opfølgning til en klassisk YonKa Ansigtsbehandling, til dig: - der vil maximere effekten af frugtsyrens gavnlige effekter - som er vild med frugtsyrens effekt på din hud og vil vedligeholde den løbende. Behandlingen indeholder: - Rens - frugtsyre - maske - serum - creme
399,-

YonKa Hydration (fugtbooster) (75 min.)
En klassisk ansigtsbehandling med fokus på maximal fugt til dehydreret hud. Behandlingen arbejder med fugt i dybden af huden, og er målrettet til dig, der har hud der: - strammer og er tør - er ru og mangler glød og liv - er fyldt med fine (tørheds)linjer - er i ubalance, evt. med små knopper, rødme og irritation. YonKa Hydration behandlingen indeholder: - dobbelt afrensning -aromatisk kompres - Lucas spray med 5 plante olier - En fugtgivende, mild og vegetabilsk eksfoliering - let dybderens (book ekstra tid som Tillæg, hvis du har mange tilstoppede porer og ønsker en ekstra grundig dybderens) - afslappende massage af ansigt, hals og decolté - fugtgivende ansigtsmaske - Fugtgivende serum, øjencreme og dagcreme tilpasset din hud. - afsluttes med en frisk aromatisk opvågning samt stræk. VÆLG HYDRATION, hvis du ønsker at: - få ny glød til huden - få minimeret de fine tørhedslinjer - få genoprettet balancen i huden igen, så den bliver velplejet, blød og sund med en lækker glød. - få boostet din hud med fugt så den bedre kan optage dine hudpleje produkter og er mere modstandsdygtig.
595,-

YonKa Excellence (FRUGTSYRE) (90 min.)
YonKa Elastine og Optimizer er begge klassiske Anti-age frugtsyre ansigtsbehandlinger, tilpasset hudens behov hos kvinder fra kvinder fra 25+ Elastine/Optimizer er egnet til alle hudtyper og er til dig, der ønsker at få stimuleret din hud med foryngende, intensivt fugtgivende frugtsyrer, der blidt stimulerer cellefornyelsen så din hud bliver fornyet og får en flot, frisk glød, samt en mere ensartet overflade. Frugtsyrens gavnlige effekter på huden er med til at holde din hud i form, og giver samtidig de bedste betingelser for at dine hudpleje produkter virker mest optimalt. Derudover er behandlingerne skabt til dig med hud der: - er trist og mangler glød - virker livløs og slap - mangler elasticitet og spændstighed - har mange linjer og rynker - er uens i farve og struktur ELASTINE: Minimering og udglatning af overfladiske rynker, samt styrkelse af elasticiteten i huden (25+) OPTIMIZER: Opstramning af huden, samt udglatning af linjer og rynker med en løftende effekt (35+) Begge behandlinger omfatter: - Dobbelt afrensning - aromatisk kompres - en fugtgivende, vegetabilsk eksfoliering - Lucas spray med 5 plante olier - en aromatisk stimulering af ansigt - en dybdegående frugtsyre peeling - afslappende massage af ansigt, hals og decolté. - ansigtsmaske - tilpasset fugtgivende dag og øjencreme - afsluttes med en frisk aromatisk opvågning samt stræk. VÆLG Elastine eller Optimizer, når du ønsker at: - fremme hudens naturlige udstråling - genoprette elasticitet og spændstighed, udglatte linjer - få stimuleret din hud med foryngende, intensivt fugtgivende frugtsyrer, der blidt stimulerer huden.
695,-

Le Grand Classic (60 min.)
Skøn ansigtsbehandling lavet med økologisk produkter fra Yonka. Jeg vælger hvilke produkter ud fra, hvad din hudtype fortæller mig.. Denne behandling er lidt holistisk og fyldt med aromaterapi..
299,-

Osmosis Beauty Facials


Osmosis Beauty Medi-Facial (60 min.)
En Osmosis Medi-Facial er en skræddersyet behandling der målretter netop din hud og den tilstand den er i netop nu. Ved hjælp af specielle massage teknikker indsluses koncentrater, der sammensættes individuelt i både indhold og dosering. Din behandling vil indholde: - dobbelt afrensning med produkt efter hudtype - peeling med mælkesyre og enzymer - dybderens efter aftale og behov - serums og koncentrater efter hudtype og hudtilstand - massage - maske - øjencreme - moisturizer - solcreme
595,-

Osmosis Beauty Medi-Infusion (70 min.)
Osmosis Medi-Infusion er en unik og patenteret A-vitamin peeling, der ikke bare booster din hud og skaber resultater nu og her. Den deponerer A-vitaminet i din hud så det langsomt frigives over de efterfølgende 30 dage. A-vitamin, i den unikke udformning der patenteret af Osmosis, er den bedst kendte stimulator af produktionen af kollagen. En øget produktion af kollagen vil medføre en virkelig, varig foryngring af din hud. derudover vil denne peeling blive tilført et udvalg af pulveringredienser, som din behandler sammensætter specifikt til at arbejde med din huds behov nu og her. Din behandling vil indeholde: - dobbelt afrensning med produkter efter hudtype - peeling med mælkesyre og enzymer - Facial Infusion 2,5% Retinadehyd peeling - serums og koncentrater efter hudtype og tilstand - massage - maske - øjencreme - moisturizer - solcreme
895,-

Osmosis Kurforløb intro rabat 20% (70 min.)
Kurforløb over 3 måneder bestående af 4 behandlinger. Dag 1: Medi-Facial 14 dage efter: Medi-Infusion med 1/2 dosis Facial Infusion. 30 dage efter: Medi-Infusion med 1/1 dosis Facial Infusion og Igen 30 dage efter: Medi-Infusion med 1/1 Facial Infusion
3280,-

Lash Curl og Lash Lift


Brow Lamination (60 min.)
Incl. farve og retning af bryn
399,-

Lash Lift med farvning af vipper (45 min.)
425,-

Lash Lift uden farvning af vipper (45 min.)
375,-

Beauty Gua Sha


Beauty Gua Sha Express (45 min.)
Resultatskabende antiaging behandling. Forskønnende, dyb bindevævsmassage af enten overansigt eller underansigt. Express gennemarbejder huden og blødgør den i dybden. Resultatet er mindre synlige rynker, naturligt lift, færre spændinger, renere hud og en smuk glød. Quick fix før fest eller antiaging vedligeholdelse af fast og sund hud.
495,-

Beauty Gua Sha Complex (75 min.)
Spektakulær behandling med den unikke Beauty Gua Sha massage teknik kombineret med gelmask og Rose Quartz massage. Beauty Gua Sha gennemarbejder stift bindevæv og afspænder mimiske muskler. Resultatet er mindre synlige rynker, naturligt lift, renere hud med mindre porer og en smuk, strålende hud. Og det føles himmelsk.
650,-

Beauty Gua Sha Deluxe (90 min.)
Ultimativ Beauty Gua Sha luksus behandling med ekstra fokus på velvære og forkælelse for krop og sjæl. Starter med 15 minutter Beauty Gua Sha rygmassage og fortsætter med Beauty Gua Sha massagen i hele ansigtet. Ryg og nakke muskler afspændes, huden forkæles og efterlades blød og udglattet.
795,-

Ansigtsbehandlinger - Living Dimension - Sund og Smuk Hud


Pearl Luksusbehandling (105 min.)
625,-

Kaviar Luksusbehandling (105 min.)
625,-

Modeling Mask (90 min.)
Denne maske forstærker ampullernes effekt. Har en kølende effekt på huden. God til sart hud.
625,-

Thermo Modeling Mask (90 min.)
Dybdegående behandling, hvor huden bliver afgiftet og udglatter linjer og rynker.
625,-

Vlies behandling (60 min.)
Den behandling er en intensiv opstramning. Rigtig god anti age behandling.
625,-

ACNE - NEJ TAK (30 min.)
3 dybderensende ansigtsbehandlinger 60 min 3 dages kurforløb (ampuller der passer tin hudtilstand) Starter Kit til acne eller kombineret hud (disse sæt indeholder rens, tonic, creme og maske.
1995,-

Lille ansigtsbehandling (75 min.)
En lille ansigtsbehandling består af: afrensning, peeling,damp, dybderens, maske og afsluttende creme. Samt vejledning i produkter til hjemmebrug.
475,-

Stor ansigtsbehandling (90 min.)
Stor ansigtsbehandling består af afrensning, peeling, damp, dybderens, samt en lækker massage af delcolté og ansigt. Der afsluttes med en creme, som passer præcist til din hud. Samt vejledning i produkter til hjemmebrug.
575,-

Luksus ansigtsbehandling (105 min.)
En luksus ansigtsbehandling er en behandling lidt udover det sædvanlige, da den er inkl. øjen og delcolté-maske. Huden får et energi boost, samt glød og udstråling. Samt vejledning i produkter til hjemmebrug.
625,-

Hårfjerning med Italwax


Øre (10 min.)
Med en lille pind med voks kommes ind i kanten af øret, voksen hærder og hårene hives med ud..
60,-

Næse (10 min.)
Håret fjernes i næsen ved at en lille træpind med vox på kommes op i næsen, hvorefter voxen hærdner og hives ud. Ligeledes fjernes håret i øret ved at en lille træpind med vox kommes ind i øret og voxen hærdner og hives ud.
60,-

Bryn (15 min.)
Håret fjernes med et tyndt lag vox under hvert bryn og mellem brynene. Samt der rettes efter med pincet.
110,-

Overlæbe (10 min.)
Håret fjernes på overlæben med et tyndt lag vox som hærdner og hives af.
90,-

Overlæbe og hage (15 min.)
Håret fjernes på overlæben og på hagen.
150,-

Ansigt (20 min.)
Håret fjernes på kinderne, hagen, overlæben.
250,-

Under armene (15 min.)
Håret fjernes i armhulerne.
175,-

Hel arm (30 min.)
Vox af hele armen, fra håndleddet og op til skulderen. Dette er for begge arme.Samt det bliver gjort med spartel, hvilket ikke hiver i huden.
275,-

Under ben (45 min.)
Håret fjernes fra anklen og op til lige over knæet. Samt hårene på storetåen. Dette gøres med spartel, som ikke hiver i huden.
300,-

Hele ben (60 min.)
Håret fjernes fra foden hele vejen op til trussekanten. Dette gøres med spartel, hvilket ikke hiver i huden.
495,-

Lår det bagerste (20 min.)
125,-

Lår (20 min.)
Håret fjernes fra knæet og op til trussekanten. Dette gøres med spartel, som ikke hiver i huden.
250,-

Ryg med strips vox (45 min.)
Håret fjernes på hele ryggen ned til buksekanten.
395,-

Ryg med hot vox (45 min.)
475,-

Bryst med strips vox (45 min.)
Håret fjernes på hele brystkassen indtil buksekanten.
395,-

Bryst med hot vox (45 min.)
475,-

Bikinilinje (20 min.)
Håret fjernes langs trussekanten.
250,-

Tanga (30 min.)
Håret fjernes lidt længere ind end trussekanten, samt i samråd fjernes håret lidt under trussekanten.
310,-

Intim vox Kvinde 1. gang (60 min.)
Intim vox kvinde er en vox behandling, hvor alt hår fjernes fra intimområdet. Men i samråd med behandler kan vi aftale nærmere om der skal være en stribe hår eller andet der ønskes.
440,-

Intim vox kvinde, hver 4. uge (30 min.)
Intim vox kvinde er en vox behandling, hvor alt hår fjernes. Hvis der ønskes en stribe eller andet så aftaler vi det i samråd.
395,-

Intim vox af mænd 1. gang (60 min.)
Intim vox af mænd, hvor alt hår fjernes helt om mellem ballerne. Men i samråd, finder vi ud af, hvor meget hår du ønsker fjernet.
495,-

Intim vox mænd, hver 4. uge (60 min.)
Intim vox af mænd, hvor håret fjernes helt om mellem ballerne. I samråd med kunden finder vi ud af, hvor meget hår kunden ønsker fjernet.
450,-

Farvning


Farve bryn (15 min.)
I samråd med kunden findes den ønskede farve af brynene. Der er sort, brun, lys bryn og graphite.
90,-

Farve og vox bryn (15 min.)
I Samråd med kunden findes den ønskede farve (sort, brun, lys brun og graphite), samt brynene vokses under brynene og mellem brynene.
150,-

Farve vipper (15 min.)
I samråd med kunden findes frem til den ønskede farve. Blå sort giver den mest intense sorte farve, sort eller brun.
120,-

Farve vipper og bryn, samt vox bryn. (20 min.)
I samråd med kunden findes frem til den ønskede farve på vipperne, (blå sort, sort eller brun), samt hvilken farve kunden ønsker på brynene (sort, brun, lys brun eller graphite). Derefter vokses brynene og rettes efter med pincet.
230,-

Manicure og Pedicure


Pedicure uden lak (45 min.)
Pedicure starter med et fodbad, derefter files hælene og der smørres afsluttende creme på, hvor der gives en let fodmassage.
395,-
Mobilepay gebyr

1,-
Værnemiddel tillæg

25,-
Udeblivelsesgebyr

250,-
Dybderens tilkøb

125,-
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 09:00 - 15:00 09:00 - 15:00
Tirsdag 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00
Onsdag 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00
Torsdag 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00
Fredag 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk